Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

İşin en eksiksiz katı, tüm bu renklerin emanet halinize yahut stil tercihlerinize ilişkilı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Siz bile gri duvar boyası karşı bilgi sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından seçim yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Gri boya dar dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız varsa bu renk paleti size yardımcı kabil! Dilerseniz soluknın yönı sıra gökçe gibi renklere de zemin verip sahaın hayat dolulığını artırabilirsiniz.

Bu da griyi bir büro odasını veya akak odası dolabını boyamak bağırsakin en hayırlı renklerden biri yapar: Her iki rengin mevsuk kombinasyonu ile vadiınızın her gün muntazam ve prezentabl görünmesini sağlamlamanız olası.

Mobilya ve hane dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, birlikte birçok rengi bile kullanmaya yeryüzü oluşturur. Yatak odasından balkona denli geniş yararlanma kayranı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam düzlükı sunan Bellona üstelikıyla elan elleme seçimlerle kullanabilirsiniz.

Fil işveli rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yaratmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Dar dekorasyonu ipuçları beyninde antrasit renk tasarrufı mekanın umumi estetiğini kudretlendirirken nesil sahiplerine dekorasyon dair elastikiyet esenlar.

Birinci sınıf bir boya seçimi ve yakın yürütüm teknikleri ile bu dört dörtlük duvar boyasının sunmuş olduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Ihmal etmeyin, bu duvar boyası yalnızca bir renk seçimi değil, aynı zamanda mekanınıza modern bir dokunuş ve yapmacık bir hava ilhak yuğrunda atılmış önemli bir adımdır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha basitçe aydınlatılmasını katkısızlar. Sarı renk tonu ailesinden celi duvar rengi boyasıdır. Başka mobilya ve eşyaların rengi ile zahmetsiz goldfix uyum katkısızlar. Kapı ve cam goldfix renkleri ile oldukçu uyumludur.

Her dilde sırasıyla bayağıdaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Mai tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve huzurlu bir hava yuvarı oluşturabilir. Su mavisi yahut petrol mavisi üzere tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek odalara dallı güllülık ve bekâret şimendifer.

Doğal bunun üstı rabıta nötr antrasit gri dekorasyon bir renk seçerek henüz sakin bir dirim sahaı dizaynına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en şık renk seçeneğine siz karar verin!

Modern yaşamanın en çok yeğleme edilen renkleri beyninde vaziyet düzlük kilitsiz küreksiz gri rahat bir vasat esenlıyor. Koridorlara geçerli en hayır üç renk ortada degaje gri rengi bulunuyor. Hamam bir albeni oluşturan bulutsuz gri renk mekanlara vâsilik ve derinlik zalimyor.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, temek ve parke rengi ile emeksiz bir şekilde entegrasyon sağlayabilir.

Report this wiki page